Jocuri care nu se termină

- - Articole

Multe jocuri care exista in ziua de azi au fost facute in asa fel incat sa se termine, doar daca jucatorul isi doreste acest lucru, el avand posibilitatea de a se juca aceste jocuri din nou si din nou. Exista cateva jocuri de succes care au ajuns atat de populare tocmai pentru ca utilizatorii au ocazia de a se bucura de acestea mereu. Jocurile acestea nu au un sfarsit, de aceea jucatorii nu vor avea motive de a se opri.

Un joc fara oprire este The Sims. Daca v-ati jucat acest joc, atunci stiti ca ideea sa principala este de a crea omuleti virtuali pe care sa-i controlati. Din 2000, de cand a fost lansat pentru prima data, acest joc este unul foarte popular, el fiind indragit chiar si in ziua de azi.

Imediat ce veti crea omuleti in joc, le veti putea oferi acestora un camin, iar posibilitatile vor fi practic nelimitate, neexistand un scop final. Un alt joc fara oprire este GTA. Cu toate ca el se poate termina daca veti urma misiunile, mereu va fi o placere sa va plimbati prin joc si a face ceea ce va veti dori. Partea cea mai buna este ca puteti face aceste lucruri la nesfarsit, atata timp cat evitati sa indepliniti sarcinile carte vi se dau.

Un alt joc fara oprire este Minecraft. Acest joc nu mai reprezinta un secret pentru nimeni, el fiind practic nelimitat. Utilizatorul poate sa stranga resurse si sa exploreze o harta fara sfarsit. Desi grafica jocului poate fi considerata rudimentara, Minecraft continua sa fascineze oamenii din intreaga lume, iar oricat veti juca acest joc, veti vedea ca va veti simti cum ca veti avea ceva de facut.

Nici jocul Tetris nu are un sfarsit. Tot ce va trebui sa faceti va fi sa evitati ca straturile de caramizi sa nu ajunga prea sus. Viteza cu care caramizile cad, creste in functie de cat de mult jucati acest joc. Nu veti avea cum sa pierdeti si veti putea juca cu usurinta acest joc la infinit.

Un alt joc indragit de multi este World of Warcraft, acest joc oiferindu-va ocazia de a va plimba si a indeplini o multime de sarcini importante. Partea interesanta la acest joc este ca il veti putea juca mereu, iar sarcinile nu se vor termina niciodata. Veti vedea ca el este alegerea ideala pentru un jucator care doreste sa nu se plictiseasca niciodata.

Post Tags:

Gică

There Are 1 Comment On This Article.

  1. Mad Max este din punctul meu de vedere cel mai bun film din anul asta(cel putin). L-am vazut la cinema prima data, dar apoi a trebuit sa il mai vad inca odata chiar si pe calitatea de cam cu care l-am gasit pe 123movieshub. Asteptam blu-ray

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *