Ce este special la Samsung Galaxy S10 Plus

- - Tehnologie

Samsung Galaxy S10 Plus este considerat a fi unul dintre cele mai puternice telefoane care se afla in momentul de fata pe piata. Acesta a fost cel mai asteptat telefon al companiei Samsung, el fiind si cel mai puternic pe care l-a propus compania vreodata. Acest telefon va fi disponibil in trei versiuni, a patra versiune fiind una mai scumpa, ea incluzand si optiunea de internet 5G.

Ecranul acestui telefon este unul de 6.4 inch, el avand un raport de aspect 19:9. Ecranul poarta denumirea de Infinity-O. Samsung are si o noua denumire pentru ecran si anume Dynamic Amoled, el fiind mult mai luminos, dar si compatibil in acelasi timp cu HDR10+. Culorile par a fi ceva mai bune decat in cazul vechiului Super AMOLED.

Telefonul vine echipat cu trei camere foto pe spate intr-o distributie similara cu a telefoanelor de la Galaxy Note 9. Se pare ca a mai fost adaugat si un senzor aditional, acesta fiind un senzor de 16 megapixeli. Acest senzor are scopul de a crea niste imagini ultra wide. Pe langa acest senzor, el mai ofera si un senzor clasic de 12 MP cu diafragma variabila. Sistemul dual pixel si stabilizarea optica ajuta la o autofocalizare rapida a acestui telefon.

Senzorul pentru ultra wide este o noutate in ceea ce priveste acest telefon. Camera duala de selfie este un alt lucru care face ca acest telefon sa iasa in evidenta. Portretele ar trebui sa iasa mai bine daca veti avea la dispozitie acest telefon cu noile tehnologii.

Telefonul va fi disponibil in trei versiuni. Veti avea acces la o versioune de 8 GB memorie RAM, ea avand 128 GB spatiu de stocare. De asemenea, veti mai avea acces si la o versiune de 8 GB RAM si 512 GB. Cea mai performanta versiune este de 12 GB RAM si 1 TB stocare. Pe langa aceste valori, se mai poate adauga chiar si un microSD pana la 512 GB, de aceea ultima versiune poate ajunge chiar si la o stocare de 1.5 TB.

Telefonul mai beneficeaza si de o incarcare wireless, dar si de PowerShare, optiune prin care se pot incarca Wireless si alte dispozitive. Bateria acestui telefon este de 4100 mAh. Autentificarea biometrica se va face printr-un scanner ultrasonic de amprenta. Acest senzor de amprenta este unul mult mai precis decat cel folositi de alti producatori.

Post Tags:

Gică

There Are 1 Comment On This Article.

  1. Stelica

    Imi place telefonul ca se vad filmele si serialele atat de bine pe 123movieshub si cu subtitrare si fara. Un telefon bunicel per total, doar ca la ultimul update simt ca se misca ceva mai greu 🙁

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *